Reserveer nu uw verblijf!

De Bartelshoeve biedt u alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen en is uitermate geschikt voor een verblijf van familie, vrienden, zorggroepen en zakelijke klanten. Als u op zoek bent naar een geschikte locatie voor uw familieweekend, bruiloft of zakelijke bijeenkomst dan bent u aan het juiste adres. Onze accomodatie biedt ruimte aan 35 personen en is bovendien van alle gemakken voorzien.

Neem contact op om uw verblijf te reserveren

Wilt u de Bartelshoeve voor een bepaalde periode reserveren? Stuur ons dan een e-mail met uw contactgegevens naar info@bartelshoeve.nl of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 06-19602925. Wij zullen persoonlijk contact met u opnemen om uw reservering in orde te maken. Ook voor vragen en / of extra informatie kunt u bij ons terecht.

Veelgestelde vragen


In de Bartelshoeve zijn de bedden standaard opgemaakt bij aankomst.
Nee er zijn geen badhanddoeken aanwezig op de kamers, deze dient u zelf mee te brengen
NS station in Boxmeer, daarnaast rijdt buslijn 83 naar zowel Venlo als Nijmegen.
Indien u gebruik wil maken van de bierstapinstallatie is het verplicht bier via ons af te nemen. De kosten hiervoor zijn € 4,00 per liter en wordt berekend op basis van verbruik van het volledige fust. Hiervoor kunt u kiezen uit 20 ltr. En 50 ltr. Fusten.
U kunt gewoon snelfilter maling gebruiken voor het koffiezetapparaat, wij zorgen dat er voldoende filters aanwezig zijn. Ook is er een Senseo apparaat voor het geval u een enkel kopje koffie wil maken.
Er zijn standaard een theedoeken en schoonmaakdoekjes aanwezig
Er zijn twee frituren aanwezig in de locatie. Een grote waar 20 liter frituurvet voor nodig is en een kleinere frituur waar u circa 10 liter frituurvet voor nodig heeft. De frituur dient na gebruik schoon achter gelaten te worden, er is een vet ton aanwezig waar u het frituurvet kunt achterlaten.
De kosten voor gas en elektra zijn geheel afhankelijk van de tijd van het jaar en de mate van gebruik van apparaten en de verwarming of airco. Het gemiddelde ligt tussen de € 250 en € 350 voor een weekend.
We streven ernaar om de borg, minus de kosten voor verbruik gas en elektra binnen 7 dagen na vertrek terug te storten.

Heeft u vragen over uw reservering?